velgen & remklauwen

velgen & remklauwen

Het aanpassen van velgen en remklauwen is een van onze deskundige services die uw auto een persoonlijke en unieke uitstraling geeft. Bij het customizen van velgen ligt de focus op het transformeren van kleur en afwerking. Kies uit een spectrum van tinten, van klassiek zwart of zilver tot opvallend rood of blauw. Met afwerkingsopties zoals mat, glanzend of metallic geeft u uw auto net die subtiele elegantie of opvallende flair die het verdient.

brake calipers

remklauwen

Het customizen van remklauwen, door ze te spuiten in diverse kleuren, voegt niet alleen een esthetisch element toe maar biedt tevens bescherming tegen roest en slijtage. Het gebruik van hoogwaardige lak is essentieel, aangezien remklauwen te maken krijgen met extreme condities zoals hitte en wrijving. Een professionele behandeling garandeert dat uw remklauwen er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook optimaal blijven functioneren.

keuze uit verschillende kleuren

Keuze uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen.

snelle service

Het spuiten van een set remklauwen duurt bij ons 2 tot 3 werkdagen. Afhankelijk van de droogtijd.

kwaliteit

Wij gebruiken enkel hoogwaardige 2K lak die bestendigd is tegen hoge tempraturen en rem stof.  

OFFERTE AANVRAGEN
velgen

poedercoaten

Poedercoaten van velgen transformeert uw huidige set in een visueel meesterwerk. Deze techniek is geliefd vanwege zijn robuustheid en superieure afwerking, en is een topkeuze voor het vernieuwen van velgen. Het meest significante voordeel van poedercoaten is de uitzonderlijke duurzaamheid. Het creëert een hardere, dikkere laag dan traditionele verf, die uitermate bestand is tegen chips, krassen en slijtage - ideaal voor velgen die ruige omstandigheden trotseren.

Poedercoaten biedt tevens een rijke variatie aan kleuren en afwerkingen. Of u nu een glanzende, matte of metallic look wenst, deze methode kan naar uw voorkeuren aangepast worden, perfect om uw velgen te harmoniseren met de stijl van uw auto of uw eigen smaak.

OFFERTE AANVRAGEN
Professional Team - Autocar X Webflow Template

uitzonderlijke duurzaamheid

In tegenstelling tot traditionele verf, vormt poedercoating een hardere en dikker laag die uitstekend bestand is tegen chips, krassen en slijtage.

Professional Team - Autocar X Webflow Template

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Daarom zorgen we ervoor dat al onze velgen voldoen aan de hoogste standaarden van duurzaamheid en prestatie. Bovendien bieden we professionele installatieservices aan.

OFFERTE AANVRAGEN
OFFERTE OP MAAT

Vraag vandaag nog een offerte aan

Denkt u aan een make-over voor uw auto? Bij Wrapdex begrijpen we dat elke beslissing zorgvuldig overwogen moet worden. Daarom nodigen we u uit om vandaag nog een offerte aan te vragen – geheel gratis en zonder enige verplichting. Laat ons u helpen om de beste keuze voor uw voertuig te maken en zet die eerste stap naar de transformatie waar u altijd al van gedroomd heeft!

OFFERTE AANVRAGEN
FAQs - Autocar X Webflow Template
FAQs

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik elke kleur kiezen voor het poedercoaten van mijn velgen?

Ja, bij het poedercoaten van velgen bieden we een breed scala aan kleuropties. U kunt kiezen uit diverse standaardkleuren en afwerkingen, waaronder mat, glanzend en metallic.

Hoe lang duurt het proces van het poedercoaten van velgen?

Het proces duurt gemiddeld enkele dagen, afhankelijk van de voorbereiding, het coaten en de uithardingstijd.

Zijn gepoedercoate velgen duurzamer dan traditioneel gespoten velgen?

Ja, poedercoating biedt over het algemeen een duurzamere afwerking die beter bestand is tegen chips, krassen en slijtage.

Kan ik mijn remklauwen in een aangepaste kleur laten lakken?

Absoluut, wij bieden een verscheidenheid aan kleuropties voor het schilderen van remklauwen, zodat u een gepersonaliseerde look kunt creëren.

Heeft het schilderen van remklauwen invloed op de garantie van mijn auto?

In de meeste gevallen heeft het schilderen van remklauwen geen invloed op de garantie, maar het is altijd goed om dit vooraf met uw dealer te controleren.

Hoe lang gaan gepoedercoate velgen mee?

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen gepoedercoate velgen vele jaren meegaan zonder significante slijtage.

Wat is het voordeel van lichtere velgen?

Lichtere velgen verbeteren de handling en acceleratie van uw auto en kunnen ook bijdragen aan een betere brandstofefficiëntie.

Is het mogelijk om velgen en remklauwen tegelijkertijd te laten aanpassen?

Ja, veel klanten kiezen ervoor om zowel hun velgen als remklauwen tegelijkertijd aan te passen voor een coherente en afgewerkte look.

Hoe onderhoud ik mijn gepoedercoate velgen?

Gepoedercoate velgen kunnen het beste schoongehouden worden met milde zeep en water. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of schuurmiddelen.

Biedt Wrapdex Automotive garantie op velgen- en remklauwaanpassingen?

Ja, wij bieden garantie op onze werkzaamheden. De specifieke details van de garantie variëren afhankelijk van de service, dus neem contact met ons op voor meer informatie.