Chameleon voorruit

ALLES OVER chameleon tint

Bent u op zoek naar een manier om uw auto zowel een stoere uitstraling te geven als uwprivacy te verhogen? Overweeg dan uw ramen te laten blinderen of tinten. Ons team van professionals is gespecialiseerd in autoraam-tinting en -blinding, waardoor we uw autokunnen transformeren volgens uw specifieke behoeften.

chameleon folie

Chameleon Raamfolie Tinten

De Chameleon raamfolie is een geavanceerde autoruitfolie die op licht en warmte reageert,waardoor de kleur verandert in overeenstemming met de omgevingsfactoren. Dankzij despeciale coating kan de folie verschillende kleurtinten aannemen - variërend van licht totdonker, afhankelijk van de lichtintensiteit.Hoewel de Chameleon raamfolie vaak op de voorruit wordt aangebracht, kan deze ookworden gebruikt voor zijruiten of de achterruit. Deze unieke raamfolie biedt tal van voordelenvoor de bestuurder en de passagiers, waarbij de esthetiek en het comfort worden verbeterd.

Voordelen van Chameleon Raamfolie

Geniet van talrijke voordelen met Chameleon raamfolie voor autoruiten. Dit innovatieve product biedt niet alleen een unieke stijl, maar verbetert ook de privacy en het comfort van uw auto.

Verhoogde Privacy

Chameleon raamfolie beperkt de zichtbaarheid van buitenaf, wat leidt tot een verhoogde privacy in uw auto. Dit is ideaal als u waardevolle spullen in de auto bewaart, of gewoon opzoek bent naar meer privacy tijdens het rijden.

UV-bescherming

Chameleon raamfolie biedt bescherming tegen schadelijke Uv-stralen. Langdurig blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot verkleuring en schade aan uw auto-interieur, en kan schadelijk zijn voor uw huid. De folie blokkeert een deel van deze stralen, waardoor deze risico's verminderd worden.

Verminderde schittering

Bovendien helpt de Chameleon raamfolie om schittering en intens zonlicht te verminderen. Dit verbetert het zicht op de weg door minder verblinding door fel licht, zoals de zon of koplampen van tegenliggers, waardoor uw rijveiligheid en comfort toeneemt.

Stijl en Functionaliteit

Het gebruik van Chameleon raamfolie combineert stijl en functionaliteit. Het levert niet alleenpraktische voordelen op, maar kan ook de algemene uitstraling van uw voertuig verbeteren.

OFFERTE AANVRAGEN
CHAMELEON TINT

ULTRA BLUE

CHAMELEON TINT

LIGHT BLUE

CHAMELEON TINT

RED DEVIL

CHAMELEON TINT

RED SUNSET

CHAMELEON TINT

JUNGLE GREEN

CHAMELEON TINT

PURPLE SKY

CHAMELEON TINT

CREAZY ORANGE

CHAMELEON kleuren

verschillende kleuren

Bij WrapDex zijn we trots op ons uitgebreide assortiment chameleon-kleuren, ideaal voor diegenen die hun auto een unieke en opvallende uitstraling willen geven. Onze standaard voorraad omvat een verscheidenheid aan chameleon-tinten, perfect voor elke stijl en voorkeur. Het is belangrijk om te weten dat het chameleon-effect kan variëren afhankelijk van het type auto en de ruit. Elke auto brengt zijn eigen unieke flair aan deze speciale folies. Voor advies op maat en om meer te weten te komen over onze beschikbare kleuropties, nodigen we u uit om contact op te nemen met WrapDex. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte kleur voor uw voertuig.

OFFERTE AANVRAGEN
Visit us

Vraag vandaag nog een offerte aan

Denkt u aan een make-over voor uw auto? Bij Wrapdex begrijpen we dat elke beslissing zorgvuldig overwogen moet worden. Daarom nodigen we u uit om vandaag nog een offerte aan te vragen – geheel gratis en zonder enige verplichting. Laat ons u helpen om de beste keuze voor uw voertuig te maken en zet die eerste stap naar de transformatie waar u altijd al van gedroomd heeft!

OFFERTE AANVRAGEN
KIES VOOR KWALITEIT

WAAROM WRAPDEX

Door te kiezen voor WrapDex, profiteert u van verbeterde privacy, waardoor u zich comfortabeler voelt in uw eigen voertuig. Onze hoogwaardige tintfolies blokkeren effectief de inkijk, terwijl ze u wel een duidelijk zicht naar buiten bieden. Daarnaast is de bescherming tegen schadelijke UV-stralen een essentieel voordeel. Deze UV-bescherming helpt niet alleen uw huid te beschermen, maar voorkomt ook verkleuring en schade aan het interieur van uw auto.

Bovendien draagt het blinderen van uw ramen bij aan het verlagen van de temperatuur in het voertuig. Dit betekent meer comfort tijdens de warmere maanden en minder belasting op uw airconditioning, wat kan resulteren in een betere brandstofefficiëntie.

Ons assortiment aan tinten is zorgvuldig samengesteld om aan een breed scala van voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een dramatische verandering, we hebben opties die bij uw unieke stijl passen. Deze keuzevrijheid, gecombineerd met onze deskundige installatie en langdurige garantie, maakt WrapDex tot een toonaangevende keuze voor het blinderen van autoruiten.

OFFERTE AANVRAGEN
prijzen

Wat kost RAMEN BLINDEREN

Bij WrapDex baseren we de prijzen voor het blinderen van autoruiten op specifieke kenmerken van uw voertuig. Belangrijke factoren zijn het formaat en de bolling van de ruit, waarbij grotere of meer gebogen ruiten extra vakmanschap vereisen. Ook het type deurpanelen beïnvloedt de prijs, aangezien sommige ontwerpen complexer zijn om mee te werken. De algehele staat van de auto is eveneens van belang, vooral als er voorbereidende werkzaamheden nodig zijn. Daarom zijn al onze offertes op maat gemaakt, om een eerlijke en accurate prijs te garanderen die specifiek op uw auto en wensen is afgestemd.

HATCH 3-DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €150
INCLUSIEF BTW
HATCH 5-DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €190
INCLUSIEF BTW
STATIONWAGEON
VANAF B-STIJL
VANAF €200
INCLUSIEF BTW
SUV
VANAF B-STIJL
VANAF €190
INCLUSIEF BTW
COUPE 3 DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €225
INCLUSIEF BTW
SEDAN 5 DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €250
INCLUSIEF BTW
VOORPORTIEREN
LEGALE TINT FOLIE
VANAF €120
INCLUSIEF BTW
VOORRUIT
NORMALE FOLIE
VANAF €150
INCLUSIEF BTW
CHAMELEON FOLIE
VANAF €195
INCLUSIEF BTW

PRIJZEN ZIJN ENKEL TER INDICATIE.

FAQs - Autocar X Webflow Template
FAQs

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voordelen van het blinderen van mijn autoramen?

Het blinderen van autoramen biedt verschillende voordelen, waaronder bescherming tegen UV-straling, vermindering van warmte en verblinding in de auto, verhoogde privacy en een verbeterde esthetiek van uw voertuig.

Is het blinderen van autoramen legaal?

De wetgeving omtrent het blinderen van autoramen varieert per land en regio. Wij zorgen ervoor dat onze raamfolies voldoen aan de wettelijke normen en adviseren u over de maximaal toegestane tint.

Hoe lang duurt het om autoramen te blinderen?

Het proces kan variëren afhankelijk van het aantal ramen en het type voertuig, maar meestal duurt het enkele uren om autoramen te blinderen.

Hoe lang gaat raamfolie mee?

Kwalitatieve raamfolie kan, afhankelijk van de verzorging en blootstelling aan elementen, vele jaren meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Kan de raamfolie weer worden verwijderd?

Ja, de folie kan verwijderd worden zonder schade aan het raam. Het is echter aan te raden dit door een professional te laten doen.

Verandert de raamfolie van kleur na verloop van tijd?

Onze hoogwaardige raamfolies zijn ontworpen om kleurvast te zijn en zullen niet verkleuren of vervagen.

Heeft raamfolie invloed op het zicht van binnen naar buiten?

Hoogwaardige raamfolie is ontworpen om het zicht naar buiten niet significant te beïnvloeden, terwijl het wel zonlicht en inkijk van buitenaf reduceert.

Wat kost het om autoramen te blinderen?

De kosten hangen af van het type en grootte van de auto en de gekozen folie. Contacteer ons voor een nauwkeurige offerte.

Hoe moet ik mijn geblindeerde ramen onderhouden?

Geblindeerde ramen vereisen minimaal onderhoud. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen en scherpe voorwerpen op de getinte oppervlakken.

Is er een garantie op de raamfolie?

Ja, wij bieden 10 jaar garantie op de raamfolie en de installatie ervan.