OVER ONS

OVER WRAPDEX AUTOMOTIVE

Bij Wrapdex vormt onze passie voor auto's de kern van onze inzet voor perfect vakmanschap. Vanaf het moment van onze oprichting is ons doel helder: het bieden van de allerbeste auto-aanpassingen aan voertuigeigenaren, waarbij we streven naar oplossingen die zowel esthetisch indrukwekkend als functioneel uitmuntend zijn. Vertrouw op Wrapdex voor auto-aanpassingen die niet alleen uw voertuig verfraaien maar ook zijn prestaties en duurzaamheid verbeteren. Ontdek de kunst van auto-perfectie, gedreven door passie en precisie bij Wrapdex.

10+
Years of service
50K+
happy clients
99%
Customer satisfaction
40+
Team members
Our Numbers - Autocar X Webflow Template
Waarom Wij

WIJ ZORGEN VOOR UW VOERTUIG ALSOF HET ONZE EIGEN IS

Bij Wrapdex staat perfectie centraal. Of u nu een elegante carwrap, een beschermende paint protection film of een unieke chameleon tint zoekt – wij zijn uw expert in auto-aanpassingen, waar kwaliteit en stijl samenkomen.

Professional Team - Autocar X Webflow Template

Professional team

Ons ervaren team is gespecialiseerd in de nieuwste technieken en brengt een passie voor vakmanschap mee, wat zich weerspiegelt in de kwaliteit van ons werk.

Advanced Technology - Autocar X Webflow Template

OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN

Elke auto is uniek en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan. Wij luisteren naar uw wensen en brengen uw visie tot leven.

Certificated Experts - Autocar X Webflow Template

Kwalitatieve producten

We gebruiken alleen topkwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat uw auto niet alleen prachtig, maar ook duurzaam is.

ONS VERHAAL

het verhaal achter wrapdex


Bij Wrapdex is onze passie voor auto's de drijvende kracht achter onze toewijding aan perfect vakmanschap. Sinds onze oprichting is ons doel onveranderd gebleven: het leveren van superieure auto-aanpassingen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel superieur zijn. Ons team van ervaren professionals is diep geworteld in een liefde voor alles wat met auto's te maken heeft, wat zichtbaar is in elke aanpassing die we maken, van subtiele tintveranderingen tot volledige carwrap transformaties.

Wrapdex is meer dan een carwrapbedrijf; het is een gemeenschap waar autoliefhebbers samenkomen, gedreven door een gedeelde waardering voor kwaliteit, duurzaamheid en design. We streven ernaar om altijd voorop te lopen in de industrie, continu innoverend en ons aanpassend aan de nieuwste trends en technologieën. Ontdek hoe Wrapdex uw auto kan transformeren en u kan laten rijden in stijl, ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen en een ongeëvenaarde liefde voor auto's.

OFFERTE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN
LOCATIE

CENTRAAL GELEGEN IN NEDERLAND

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Aarzel niet om bij ons langs te komen. Ons deskundig team staat altijd klaar om u te begeleiden en antwoord te geven op al uw vragen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!