RAMEN BLINDERREN

ALLES OVER RAMEN BLINDEREN

Wilt u uw auto een stoere uitstraling geven en meer privacy creëren? Bij ons kunt u professioneel uw ramen laten blinderen / tinten. Wij houden rekening met uw wensen en de geldende wetgeving. Onze folie biedt niet alleen meer privacy en een stoere look, maar beschermt ook tegen 99% schadelijke UV-straling en vermindert tot wel 85% van de warmte. Kies voor comfort en stijl met onze blindeerdiensten.

RAMEN BLINDEREN

DE VOORDELEN

Ramen blinderen, of autoruit tinten, is een essentiële upgrade voor elke auto, waarbij een speciale tintfolie op de autoruiten wordt aangebracht. Deze folie biedt niet alleen een verhoogde privacy en esthetiek, maar beschermt ook tegen schadelijke UV-straling en vermindert interieurverkleuring. Bij WrapDex, uw expert in auto ramen blinderen, combineren we vakmanschap met kwaliteitsmaterialen om uw voertuig te voorzien van een stijlvolle en functionele upgrade.

VERHOOGDE PRIVACY

Raamfolie beperkt de zichtbaarheid van buitenaf, wat leidt tot een verhoogde privacy in uw auto. Dit is ideaal als u waardevolle spullen in de auto bewaart, of gewoon opzoek bent naar meer privacy tijdens het rijden.

UV-BESCHERMING

Raamfolie biedt bescherming tegen schadelijke Uv-stralen. Langdurig blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot verkleuring en schade aan uw auto-interieur, en kan schadelijk zijn voor uw huid. De folie blokkeert een deel van deze stralen, waardoor deze risico's verminderd worden.

WARMTE WERING

Onze geavanceerde raamfolie helpt de temperatuur in uw auto te beheren door he verminderen van zonnewarmte. Door zonlicht te weerkaatsen, blijft uw auto-interieur koeler, wat bijdraagt aan uw rijcomfort, vooral op hete zomerdagen.

Stijl en Functionaliteit

Het gebruik van raamfolie combineert stijl en functionaliteit. Het levert niet alleenpraktische voordelen op, maar kan ook de algemene uitstraling van uw voertuig verbeteren.

OFFERTE AANVRAGEN
GARANTIE BELEID

STANDAARD 10 JAAR GARANTIE

Kies voor zekerheid en kwaliteit met WrapDex! Bij ons staat niet alleen vakmanschap centraal, maar ook uw gemoedsrust. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar op zowel de montage als de kwaliteit van onze folie. Dat betekent dat u een decennium lang kunt genieten van de uitstraling en bescherming die onze diensten bieden, zonder zorgen over de duurzaamheid. Bij WrapDex bent u verzekerd van een investering die zijn waarde behoudt. Kies voor een service waar u op kunt vertrouwen, kies voor WrapDex.

PICK YOUR TINT

TINT SIMULATOR

Bij WrapDex begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom bieden we een ruime keuze aan tinten voor uw auto ramen. Of u nu gaat voor subtiele elegantie of een opvallend statement, ons assortiment omvat diverse tintniveaus om aan uw specifieke wensen te voldoen. Van licht en transparant tot diep donker, u vindt gegarandeerd de perfecte tint die past bij uw stijl en behoeften. Ontdek de mogelijkheden en personaliseer uw auto met WrapDex – waar keuze en kwaliteit hand in hand gaan.

OFFERTE AANVRAGEN
CHAMELEON TINT

CHAMELEON FOLIE

De Chameleon raamfolie is een geavanceerde autoruitfolie die op licht en warmte reageert,waardoor de kleur verandert in overeenstemming met de omgevingsfactoren. Dankzij despeciale coating kan de folie verschillende kleurtinten aannemen - variërend van licht totdonker, afhankelijk van de lichtintensiteit.Hoewel de Chameleon raamfolie vaak op de voorruit wordt aangebracht, kan deze ookworden gebruikt voor zijruiten of de achterruit. Deze unieke raamfolie biedt tal van voordelenvoor de bestuurder en de passagiers, waarbij de esthetiek en het comfort worden verbeterd.

LEES MEER
LEES MEER
Visit us

Vraag vandaag nog een offerte aan

Denkt u aan een make-over voor uw auto? Bij Wrapdex begrijpen we dat elke beslissing zorgvuldig overwogen moet worden. Daarom nodigen we u uit om vandaag nog een offerte aan te vragen – geheel gratis en zonder enige verplichting. Laat ons u helpen om de beste keuze voor uw voertuig te maken en zet die eerste stap naar de transformatie waar u altijd al van gedroomd heeft!

OFFERTE AANVRAGEN
KIES VOOR KWALITEIT

WAAROM WRAPDEX

Door te kiezen voor WrapDex, profiteert u van verbeterde privacy, waardoor u zich comfortabeler voelt in uw eigen voertuig. Onze hoogwaardige tintfolies blokkeren effectief de inkijk, terwijl ze u wel een duidelijk zicht naar buiten bieden. Daarnaast is de bescherming tegen schadelijke UV-stralen een essentieel voordeel. Deze UV-bescherming helpt niet alleen uw huid te beschermen, maar voorkomt ook verkleuring en schade aan het interieur van uw auto.

Bovendien draagt het blinderen van uw ramen bij aan het verlagen van de temperatuur in het voertuig. Dit betekent meer comfort tijdens de warmere maanden en minder belasting op uw airconditioning, wat kan resulteren in een betere brandstofefficiëntie.

Ons assortiment aan tinten is zorgvuldig samengesteld om aan een breed scala van voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een dramatische verandering, we hebben opties die bij uw unieke stijl passen. Deze keuzevrijheid, gecombineerd met onze deskundige installatie en langdurige garantie, maakt WrapDex tot een toonaangevende keuze voor het blinderen van autoruiten.

OFFERTE AANVRAGEN
prijzen

Wat kost RAMEN BLINDEREN

Bij WrapDex baseren we de prijzen voor het blinderen van autoruiten op specifieke kenmerken van uw voertuig. Belangrijke factoren zijn het formaat en de bolling van de ruit, waarbij grotere of meer gebogen ruiten extra vakmanschap vereisen. Ook het type deurpanelen beïnvloedt de prijs, aangezien sommige ontwerpen complexer zijn om mee te werken. De algehele staat van de auto is eveneens van belang, vooral als er voorbereidende werkzaamheden nodig zijn. Daarom zijn al onze offertes op maat gemaakt, om een eerlijke en accurate prijs te garanderen die specifiek op uw auto en wensen is afgestemd.

HATCH 3-DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €150
INCLUSIEF BTW
HATCH 5-DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €190
INCLUSIEF BTW
STATIONWAGEON
VANAF B-STIJL
VANAF €200
INCLUSIEF BTW
SUV
VANAF B-STIJL
VANAF €190
INCLUSIEF BTW
COUPE 3 DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €225
INCLUSIEF BTW
SEDAN 5 DEURS
VANAF B-STIJL
VANAF €250
INCLUSIEF BTW
VOORPORTIEREN
LEGALE TINT FOLIE
VANAF €120
INCLUSIEF BTW
VOORRUIT
NORMALE FOLIE
VANAF €150
INCLUSIEF BTW
CHAMELEON FOLIE
VANAF €195
INCLUSIEF BTW

PRIJZEN ZIJN ENKEL TER INDICATIE.

FAQs - Autocar X Webflow Template
FAQs

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voordelen van het blinderen van mijn autoramen?

Het blinderen van autoramen biedt verschillende voordelen, waaronder bescherming tegen UV-straling, vermindering van warmte en verblinding in de auto, verhoogde privacy en een verbeterde esthetiek van uw voertuig.

Is het blinderen van autoramen legaal?

De wetgeving omtrent het blinderen van autoramen varieert per land en regio. Wij zorgen ervoor dat onze raamfolies voldoen aan de wettelijke normen en adviseren u over de maximaal toegestane tint.

Hoe lang duurt het om autoramen te blinderen?

Het proces kan variëren afhankelijk van het aantal ramen en het type voertuig, maar meestal duurt het enkele uren om autoramen te blinderen.

Hoe lang gaat raamfolie mee?

Kwalitatieve raamfolie kan, afhankelijk van de verzorging en blootstelling aan elementen, vele jaren meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Kan de raamfolie weer worden verwijderd?

Ja, de folie kan verwijderd worden zonder schade aan het raam. Het is echter aan te raden dit door een professional te laten doen.

Verandert de raamfolie van kleur na verloop van tijd?

Onze hoogwaardige raamfolies zijn ontworpen om kleurvast te zijn en zullen niet verkleuren of vervagen.

Heeft raamfolie invloed op het zicht van binnen naar buiten?

Hoogwaardige raamfolie is ontworpen om het zicht naar buiten niet significant te beïnvloeden, terwijl het wel zonlicht en inkijk van buitenaf reduceert.

Wat kost het om autoramen te blinderen?

De kosten hangen af van het type en grootte van de auto en de gekozen folie. Contacteer ons voor een nauwkeurige offerte.

Hoe moet ik mijn geblindeerde ramen onderhouden?

Geblindeerde ramen vereisen minimaal onderhoud. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen en scherpe voorwerpen op de getinte oppervlakken.

Is er een garantie op de raamfolie?

Ja, wij bieden 10 jaar garantie op de raamfolie en de installatie ervan.