CAR WRAPPING

Alles over carwrapping

Car wrapping, het proces van uw auto inpakken in speciale carwrapfolie, is een beproefde techniek die oorspronkelijk voor reclamedoeleinden werd gebruikt. Deze kunst van het auto wrappen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, aangezien steeds meer eigenaren van voertuigen, motoren en andere rijtuigen kiezen voor een persoonlijke touch. De voornaamste reden? De groeiende wens om uw voertuig uniek te maken. Met onze autowrapping diensten bieden we u de vrijheid om uw voertuig precies naar uw smaak aan te passen, waardoor het meer dan ooit uw persoonlijke touch draagt.

Color Change Wrap

DE VOORDELEN

Carwrapping is een trendsettende techniek om het uiterlijk van uw auto te transformeren. Met deze methode wikkelen we uw voertuig in hoogwaardige vinylfolie, die niet alleen een frisse nieuwe kleur biedt maar ook een unieke finish. Deze benadering is niet alleen voordeliger dan traditioneel overspuiten, maar biedt ook de flexibiliteit om de stijl van uw auto naar wens aan te passen. Geniet van de vrijheid om de look van uw auto te wijzigen, telkens wanneer u dat wenst, met onze color change wraps.

Bescherming

De vinylfolie biedt een extra beschermlaag tegen krassen, steenslag en andere externe factoren.

Keuzevrijheid

Kies uit een breed scala aan kleuren, afwerkingen en designs.

Reversibiliteit

De folie kan eenvoudig worden verwijderd zonder schade aan de originele lak.

OFFERTE AANVRAGEN
CARWRAPPING

WAT IS CARWRAPPING

Carwrapping is de ideale keuze voor wie zijn auto een frisse uitstraling wil geven zonder de blijvende impact van nieuw lakwerk. Ontdek de reden achter de populariteit van de flexibele en beschermende carwrap diensten van Wrapdex, uw carwrap expert. Onze carwraps beschermen de oorspronkelijke lak van uw auto tegen krassen, steenslag en weersinvloeden, wat bijdraagt aan het behoud van de waarde van uw voertuig. Geniet van de vrijheid om het uiterlijk van uw auto naar wens aan te passen; onze wraps zijn gemakkelijk te verwijderen zonder schade aan de lak.

Carwrapping is niet alleen kosteneffectief, maar biedt ook een snelle manier om uw auto te vernieuwen. Bij Wrapdex kunt u kiezen uit een breed spectrum aan stijlen, van matte en glanzende finishes tot wraps die van kleur veranderen of metallic zijn. Maak uw bedrijfslogo zichtbaar of laat een advertentie opvallen met een op maat gemaakte wrap. Of kies voor een speciaal effect om uw auto een uniek karakter te geven. We begrijpen dat elke auto uniek is, daarom bieden we bij Wrapdex op maat gemaakte carwrap oplossingen, aangepast aan uw specifieke wensen. Ons deskundige team gebruikt de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om te verzekeren dat uw carwrap niet alleen schitterend oogt, maar ook duurzaam is.

Interesse? Neem vandaag nog contact op met Wrapdex voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat Wrapdex uw voertuig transformeren tot een ware blikvanger op de weg!

OFFERTE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN
OFFERTE OP MAAT

Vraag vandaag nog een offerte aan

Denkt u aan een make-over voor uw auto? Bij Wrapdex begrijpen we dat elke beslissing zorgvuldig overwogen moet worden. Daarom nodigen we u uit om vandaag nog een offerte aan te vragen – geheel gratis en zonder enige verplichting. Laat ons u helpen om de beste keuze voor uw voertuig te maken en zet die eerste stap naar de transformatie waar u altijd al van gedroomd heeft!

OFFERTE AANVRAGEN
DETAIL WRAPPING

ALL ABOUT THE DETAILS

Ontdek de finesse van detail wrapping bij Wrapdex: waar carwrapping verder gaat dan alleen de complete auto. Wij bij Wrapdex erkennen dat soms juist de subtiele accenten uw voertuig onderscheiden. Het selectief wrappen van onderdelen zoals het dak, de spiegelkappen, spoilers, side skirts, en diffusers biedt een krachtige manier om uw auto te personaliseren. Kies voor een carbon wrap voor een sportieve look met extra bescherming, of voeg een kleuraccent toe voor een eigen, stijlvolle touch.

Bij Wrapdex staan we klaar om uw specifieke wensen te vervullen. Wij bespreken de mogelijkheden, adviseren wat het beste bij uw auto past en garanderen een professionele applicatie voor een blijvend, schitterend resultaat. Neem contact op en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van detail wrapping bij Wrapdex. Geef uw auto die unieke uitstraling, tot in de kleinste details!

OFFERTE AANVRAGEN
prijzen

Wat kost een carwrap

Ontdek de transparante carwrap prijzen bij WrapDex, zorgvuldig afgestemd op uw unieke behoeften. Onze prijsstelling reflecteert diverse sleutelfactoren, waaronder de grootte van uw voertuig, die van invloed is op het benodigde materiaal en de arbeid. De oorspronkelijke kleur van uw auto, evenals uw keuze van merk en type folie, spelen ook een cruciale rol in het bepalen van de kosten. Bovendien houden we rekening met de complexiteit van uw voertuigontwerp, inclusief scherpe hoeken en de conditie van de lak, die extra voorbereiding kan vereisen.

Bij WrapDex garanderen we dat elke offerte op maat wordt gemaakt, om u een eerlijke en precieze inschatting te bieden, afgestemd op uw specifieke carwrap wensen. Neem vandaag nog contact op voor een gepersonaliseerde offerte en ervaar de eersteklas service en kwaliteit waar WrapDex voor staat.

COMPACT
VANAF €1700
INCLUSIEF BTW
HATCHBACK
VANAF €1900
INCLUSIEF BTW
SEDAN / STATION
VANAF €2100
INCLUSIEF BTW
SUV
VANAF €2250
INCLUSIEF BTW
BEDRIJFSWAGEN
VANAF €2500
INCLUSIEF BTW
SUPERCAR
VANAF €2500
INCLUSIEF BTW

PRIJZEN ZIJN ENKEL TER INDICATIE.

FAQs - Autocar X Webflow Template
FAQs

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is carwrapping?

Carwrapping is een techniek waarbij een zelfklevende, hoge kwaliteit vinyl folie op de buitenkant van uw voertuig wordt aangebracht om het uiterlijk te veranderen zonder de originele lak te beschadigen.

Beschermt carwrap ook de lak van mijn auto?

Ja, de vinyl folie fungeert als een beschermende laag die uw auto beschermt tegen krassen, steenslag, en andere kleine beschadigingen.

Kan ik mijn voertuig nog steeds wassen nadat het is gewrapped?

Zeker, u kunt uw voertuig nog steeds handmatig of in een was box wassen. Het is wel aan te raden om agressieve reinigingsmiddelen te vermijden.

Hoelang gaat een carwrap mee?

De levensduur van een carwrap hangt af van verschillende factoren, maar gemiddeld gaat een carwrap ongeveer 5 jaar mee.

Is de carwrap makkelijk te verwijderen?

Ja, een professioneel aangebrachte carwrap kan zonder schade aan de originele lak worden verwijderd.

Zal de wrap mijn verf beschadigen?

Nee, een carwrap beschermt juist de originele lak van uw auto en kan zonder schade worden verwijderd door professionals.

Wat kost het om mijn auto te laten wrappen?

De kosten voor carwrapping variëren afhankelijk van het voertuigtype, de oppervlakte en het soort folie. Neem contact op met Wrapdex voor een nauwkeurige prijsopgave.

Kan ik zelf kiezen in welke kleur of design mijn auto gewrapped wordt?

Absoluut, bij Wrapdex heeft u een ruime keuze aan kleuren, afwerkingen en designs. Samen met u zoeken we de perfecte wrap voor uw auto.

Hoelang duurt het om mijn auto te laten wrappen?

De tijd die nodig is om een auto te wrappen hangt af van het voertuig en het ontwerp, maar gemiddeld duurt het 2 tot 5 dagen.

Heeft de carwrap nog extra onderhoud nodig?

Carwraps vereisen geen speciaal onderhoud. Normale reiniging houdt de wrap in optimale conditie.