PPF - Paint protection film

protect your investment

Ervaar superieure bescherming voor uw voertuig met onze hoogwaardige Paint Protection Film (PPF). Deze robuuste, doorzichtige folie vormt een stevige barrière tegen krassen, steenslag en de elementen, terwijl het de authentieke glans van uw lakwerk intact houdt. Perfect voor het bewaren van de esthetiek en waarde van uw auto op de lange termijn. Kies voor het samenspel van bescherming en esthetiek met onze topklasse PPF-oplossingen.

paint protection

DE VOORDELEN

Paint Protection Film (PPF) is een cruciale investering voor autoliefhebbers die de schoonheid en waarde van hun voertuig willen waarborgen. Ontdek de kernvoordelen van het toepassen van PPF op uw auto:

Kras- en Steenslagbescherming

PPF vormt een sterke barrière die uw lak beschermt tegen krassen, steenslag en kleine schrammen, ideaal voor het behoud van de auto in topconditie.

Zelfherstellende Eigenschappen

PPF heeft een zelfherstellende eigenschap. Kleine krassen en swirls verdwijnen met warmte, waardoor uw auto er langer als nieuw uitziet.

volledig transparant

PPF behoudt de originele glans en kleur van uw auto door een extra laag te bieden die de lak beschermt.

UV-bescherming

PPF helpt de lak van uw auto te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, waardoor verkleuring en oxidatie worden verminderd.

OFFERTE AANVRAGEN
matte ppf film

stealth ppf

Stealth Paint Protection Film (PPF), ook bekend als matte PPF, is dé keuze voor autoliefhebbers die de unieke charme van een matte afwerking willen combineren met de beschermende voordelen van conventionele PPF. Deze speciale film verandert elke glanzende lak in een verfijnde, matte look en beschermt de lak tegen krassen, steenslag en andere externe schade.

Een van de topkenmerken van stealth PPF is het behoud van de kleur en de details van de originele lak, maar dan met een nieuwe, satijnachtige textuur. Dit resulteert in een opmerkelijke esthetische metamorfose zonder de noodzaak voor een complete herlakking. Met zelfherstellende eigenschappen en UV-bescherming biedt stealth PPF een slimme combinatie van stijl en duurzaamheid.

Stealth PPF is de perfecte keuze voor wie een subtiele verandering met significante impact wil. Het beschermt niet alleen de originele lak tegen de elementen en de tijd, maar helpt ook de waarde van uw auto te behouden. Of u nu een totale transformatie wenst of specifieke details wilt benadrukken, stealth PPF biedt een flexibele en betrouwbare oplossing

OFFERTE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN
OFFERTE OP MAAT

Vraag vandaag nog een offerte aan

Denkt u aan een make-over voor uw auto? Bij Wrapdex begrijpen we dat elke beslissing zorgvuldig overwogen moet worden. Daarom nodigen we u uit om vandaag nog een offerte aan te vragen – geheel gratis en zonder enige verplichting. Laat ons u helpen om de beste keuze voor uw voertuig te maken en zet die eerste stap naar de transformatie waar u altijd al van gedroomd heeft!

OFFERTE AANVRAGEN
the proces

installatie opties

standaard installatie

Onze installatiemethode omvat geavanceerde software en een uitgebreide database van automodellen, waarmee we beschermfolie nauwkeurig selecteren en op maat snijden. Dit voorkomt het risico van snijden op de auto zelf en maakt demontage overbodig. Echter, bij complexe onderdelen zoals spiegels kunnen soms zichtbare naden voorkomen.

exclusive installatie

Onze high-end installatie omvat geavanceerde software plus een extra stap voor perfectie. We verfijnen standaardpatronen om naden te verminderen en randen subtieler te maken. Voor een naadloze folieapplicatie demonteren we zorgvuldig onderdelen zoals bumpers, verlichting, deurgrepen en spiegels. Dit zorgt ervoor dat onze specialisten zich volledig kunnen concentreren op het leveren van een installatie van topkwaliteit. Onze ervaren monteurs regelen de demontage, zodat elke installatie met de grootste precisie wordt uitgevoerd.

OFFERTE AANVRAGEN
prijzen

Wat kost ppf - paint protection

Bij WrapDex hanteren we op maat gemaakte PPF prijzen, afgestemd op diverse essentiële factoren. De grootte van uw voertuig is cruciaal, want grotere auto's vereisen meer materiaal en arbeid. Factoren zoals de bestaande kleur van de auto, evenals het door u gekozen merk en type folie, zijn eveneens bepalend voor de kosten. Bovendien houden we rekening met de complexiteit van uw voertuigdesign, inclusief details zoals scherpe hoeken en de staat van de lak die extra voorbereidingswerk kunnen vereisen. Onze offertes zijn volledig gepersonaliseerd, zodat u verzekerd bent van een eerlijke en accurate prijs voor uw unieke PPF behoeften.

BASC KIT
Voorbumper, motorkap deels, zijschermen deels, spiegels deels
VANAF €800
INCLUSIEF BTW
FULL FRONT KIT
Voorbumper, motorkap, zijschermen, spiegels
VANAF €1500
INCLUSIEF BTW
CUSTOM
Gewenste / losse onderdelen
VANAF €50
INCLUSIEF BTW
FULL PROTECTION
Complete auto
VANAF €4000
INCLUSIEF BTW

PRIJZEN ZIJN ENKEL TER INDICATIE.

FAQs - Autocar X Webflow Template
FAQs

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is PPF?

PPF staat voor Paint Protection Film. Het is een transparante, zelfherstellende film die op de buitenkant van voertuigen wordt aangebracht om de lak te beschermen tegen krassen, steenslag, vogelpoep, en andere vormen van alledaagse slijtage.

Hoe lang gaat PPF mee?

De levensduur van PPF kan variëren, maar hoogwaardige films gaan doorgaans 5 tot 10 jaar mee. De levensduur hangt af van factoren zoals de kwaliteit van de film, de blootstelling aan de elementen, en hoe goed het wordt onderhouden.

Beïnvloedt PPF de kleur of het uiterlijk van mijn auto?

PPF is ontworpen om vrijwel onzichtbaar te zijn. Het heeft geen significante invloed op de kleur of het glansniveau van de lak. Sommige films kunnen zelfs helpen om de glans te versterken.

Kan PPF worden verwijderd?

Ja, PPF kan worden verwijderd zonder schade aan de lak te veroorzaken. Het wordt aanbevolen dit door een professional te laten doen om de beste resultaten te garanderen.

Beschermt PPF tegen alle soorten schade?

PPF biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, steenslag, en kleine schrammen. Echter, het is niet ondoordringbaar; zeer scherpe voorwerpen of zware impact kunnen nog steeds schade veroorzaken.

Hoe onderhoud ik mijn PPF?

PPF vereist vergelijkbaar onderhoud als uw autolak. Regelmatig wassen en het vermijden van schurende schoonmaakmiddelen is aanbevolen. Waxen van de film kan, maar zorg ervoor dat het product geschikt is voor gebruik op PPF.

Wat kost PPF?

De kosten van PPF variëren afhankelijk van de grootte van het voertuig, de kwaliteit van de film, en de complexiteit van de installatie. Prijzen kunnen variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro's.

Kan PPF worden aangebracht over bestaande krassen of schade?

PPF kan kleine onvolkomenheden bedekken, maar het is geen oplossing voor bestaande schade. Het is het beste om krassen of schade eerst te repareren voor het aanbrengen van de film.

Biedt PPF UV-bescherming?

Ja, de meeste PPF's bieden uitstekende UV-bescherming, wat helpt om verkleuring en oxidatie van de lak te voorkomen.

Is PPF alleen voor nieuwe auto's?

Nee, PPF kan op zowel nieuwe als gebruikte auto's worden aangebracht. Voor gebruikte auto's is het belangrijk dat de lak in goede staat is voor het aanbrengen voor het beste resultaat.